De luisterkind methode

 

"Omdat ieder mens in essentie zelf de antwoorden al in zich heeft"


In 2021 heb ik de opleiding tot luisterkindwerker afgerond. Daarnaast maak ik gebruik van mijn paranormale vermogens zoals helderwetendheid, heldervoelendheid, en helderhorendheid. Door het volgen van verschillende opleidingen, ben ik bevoegd om mijn paranormale vermogens op de juiste en verantwoorde manier in te zetten. 

 

De luisterkind methode is een manier om met iedereen op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. 

Een luisterkind afstemming biedt antwoorden op energetisch niveau. Oftewel in de energie. Ik leg contact van ziel tot ziel. Wanneer ik de verbinding voel, ga ik in gesprek. Ik haal de eigen antwoorden vanuit het onderbewustzijn van de afgestemde naar boven. In iedere afstemming kan ik horen, zien of voelen waar we op dat moment een verandering in kunnen zetten. Tijdens de afstemming schrijf ik mee. Daarnaast zie ik beelden vanuit het onderbewuste van  de aanvrager . Deze beelden vertaal ik zo gedetailleerd mogelijk in de verslaglegging naar de aanvrager. Zo krijg je een compleet verslag van het gesprek tussen jouzelf,of  jouw kind, en mij welke ik je via email verstuur. Je krijgt handvatten aangereikt, en inzichten die je zelf kunnen uitvoeren. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.  Omdat de afstemming in de energie plaatsvindt, heb ik geen praktijk waar je naar toe hoeft te komen. Dit heeft fijne voordelen. Kinderen kunnen in hun eigen leefomgeving blijven. En ouderen hoeven niet onnodig te reizen. 

Het effect van een luisterkind afstemming is veel diepgaander dan wanneer jij en ik elkaar zien. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. Net zo lang als het duurt.

Alles mag gehoord worden.


Er is alle tijd voor.


.

 


 


 

E-mailen
Bellen
Info