Kind, ik luister .. 


Ik hoor, voel en zie je. 

Laat maar zien wat je


Soms laat jouw kind gedrag zien waar je maar geen grip op lijkt te krijgen. Je probeert van alles, maar hoe je ook je best doet de oplossing lijkt ver weg. Kleine kinderen of baby's kunnen gedrag laten zien waarvan je de oorzaak niet begrijpt, en zij kunnen jou dit door hun leeftijd ook nog niet uitleggen, anders dan alleen hun gedrag en emoties. Ouders raken uitgeput van slapeloze nachten, of raken gefrustreerd van telkens weer opnieuw dezelfde confrontatie met hun kind, zonder uitzicht op verbetering. Pubers met angsten of depressieve gevoelens, of kinderen die pesten of gepest worden, waarbij de sleutel tot de oplossing niet gevonden wordt. Een negatieve spiraal kan zich hierdoor ontvouwen. Door te luisteren naar de essentie kan deze negatieve spiraal doorbroken worden, of kan voorkomen dat er een lange slopende zoektocht ontstaat naar de oorzaak van het (negatieve) gedrag. Luisteren naar de essentie kan bij alle kinderen in alle leeftijden. 

Een energetische afstemming kan worden gebruikt bij kinderen met bijvoorbeeld:

Problemen met het gedrag, zindelijkheid, onveilig voelen, pesten, concentratieproblemen, onzekerheid, faalangst, boosheid, dreinen, niet willen of kunnen slapen, angsten, onverklaarbaar gedrag, niet willen luisteren, piekeren, onvermoeibaar zijn, op school niet mee kunnen komen, eenzaam zijn, stil zijn, controle houden, hoog sensitiviteit, eenkennigheid, veel huilen, niet willen eten, enz.

Een afstemming op een kind is telkens weer een bijzondere ervaring. Het kind zelf merkt er aan de oppervlakte niks van, en toch kan er zelfs al een verandering plaatsvinden in de energie op het moment van afstemmen. De kinderen dragen zelf oplossingen aan voor een probleem of vraagstuk, op een onderbewust niveau.


Een afstemming op een minderjarig kind tot tien jaar kan zonder toestemming van het kind aangevraagd worden door de ouder(s) en/of verzorger (s) van het kind.

Kinderen vanaf tien jaar dienen vooraf toestemming te geven aan de ouder(s) en/of verzorger(s).

Bij meerderjarige kinderen waarbij het geven van een toestemming om medische reden niet mogelijk is, volstaat de toestemming van de ouder(s) en/of verzorger(s).

 


 


 


 

 

 


 


 


 


 


 


 

                                                                                                                                                                                                

E-mailen
Bellen
Info