Spirits, entiteiten, auralifters, regressie, zuiveren


Regressie/Vorige levens

Wanneer ik een afstemming  doe komt het vaak voor dat de cliënt mij een beeld laat zien. Dit beeld kan van het hier en nu zijn, maar het kan mij ook meenemen naar vroeger  (regressie) of zelfs naar een vorig leven. Het kan zijn dit vorig leven ten grondslag ligt aan de huidige problemen en eigenheden in het nu.


Auralifters

Auralifters zijn overleden personen die nog niet naar het licht zijn. Ze zoeken een fijne energie op, waar ze kunnen verblijven, en kleven in de energie van de mensen hier op aarde. Wanneer ik een auralifter in de afstemming tegenkom in de energie van de cliënt, kijken we samen of de auralifter problemen veroorzaakt bij de cliënt, en gaan we het gesprek aan. De cliënt krijgt zelf de ruimte hierin.


Spirits/Entiteiten

Wat vaak voor komt bij een energetische afstemming, is een samenwerking met de spirits. Spirits kunnen gidsen, engelen of dierbaren zijn. Tijdens de afstemming ga ik in gesprek. Zo kunnen we erachter komen wat de spirit in het leven van de cliënt doet.


Zuiveren van ruimtes

Ouders komen geregeld met de vraag of er spirits in huis zitten. Zuiveren kan op afstand middels een afstemming. Soms wordt zuiveren gelijktijdig met een afstemming op een persoon gedaan, wanneer dit in de afstemming naar voren komt. Op afstand zuiver ik het huis, of een kamer. In de afstemming voel ik welk ruimte meegenomen mag worden.


E-mailen
Bellen
Info